Hjälp i en svår stund

 

 

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden


Till din hjälp i en svår stund


Ett husdjurs död är ett ämne som de flesta inte tycker om att tänka på.

Att tvingas fatta beslutet om att avliva sitt sällskapsdjur är alltid svårt, oavsett om det är akut eller planerat. Men en dag ställs ändå de flesta djurägare inför situationen att säga farväl till sin kamrat.  Då är det du som djurägare som måste se till djurets bästa och utan dröjsmål följa veterinärens ordination. Det är djurens förmån att få sluta sina dagar med respekt. Minns att din vän litar på att du tar rätt beslut. Och när sorgen för förlusten av din vän inte gör så ont längre, finns de soliga minnena kvar. Du kan alltid kontakta oss om du har frågor. Vi gör allt vi kan för att stödja dig och ta

hand om ditt husdjur på bästa sätt.

REGNBÅGSBRON

Det finns en bro, Regnbågsbron, som förbinder Himlen och Jorden.


 När ett husdjur dör, kommer det till en plats bortom Regnbågsbron.


 Där finns kullar och dalar med mjukt gräs, där våra älskade vänner leker tillsammans hela dagarna. Där finns vattendrag med friskt vatten, massor av mat och solsken som håller dem varma. De gamla och sjuka djuren blir unga och friska igen, precis som vi minns dem i våra drömmar.


Djuren är glada och lyckliga, men de saknar någon som betydde mycket för dem, någon som blivit lämnad kvar.


Varje dag springer de och leker, tills den dagen kommer, då en av dem stannar upp, och tittar bort i fjärran. Blicken skärps, öronen spetsas och plötsligt flyger han iväg över det gröna gräset. Hans ben bär honom fortare och fortare tills han återförenas med den han älskar. Ni möts i en omfamning som varar för evigt. Ditt ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker hans huvud som så många gånger förut och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv, men aldrig i ditt hjärta.


Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas...


Okänd författare

Anläggningsadress krematoriet

Ellenbergavägen 213

266 94 Munka-Ljungby

Jourtelefen 0705-92 77 92

info@hastkrematoriet.se

Hästkrematoriet Syd AB

Tåstrupsgatan2

262 63 Ängelholm

Mobil 0705-92 77 92

© Copyright. All Rights Reserved Smådjurskrematoriet Ellenberga Gård Munka-Ljungby.